Sunday, 6 August 2017

PEMBERITAHUAN KETULENAN PRODUK SHAKLEE

Assalamualaikum. Selamat petang semua. Hari ini Faizah ingin berkongsi tentang surat kenyataan daripada Shaklee mengenai ketulenan produk Shaklee. Bukan apa terlalu banyak sekarang di jual melalui website E-dagang tertentu. Kalau Faizah tidak perlu rasanya. Jadi Anda sendiri mungkin tahu antara mana satu E-dagang tersebut. 

Cuma Faizah ingin menasihati dapatkan produk Shaklee daripada Pengedar Shaklee yang SAH. Jika ingin menghubungi Faizah melalui whatsapp juga boleh kerana Faizah telah menjalankan perniagaan ini sejak tahun 2013 lagi iaitu dari zaman Universiti lagi. 

Surat kenyataan tersebut adalah ini. 


Semoga ini dapat membuka hati Anda memilih dan membeli Shaklee dengan pengedar yang Sah. Jika Anda membeli terus kepada pengedar, insyaAllah akan diberikan konsultasi dan panduan berkenaan dengan vitamin yang sesuai diambil mengikut simptom penyakit.

Jika berkaitan dengan masalah penyakit tertentu hendaklah merujuk dahulu dengan Doktor. Sememangnya perlu Anda rujuk untuk ketahui lebih lanjut. Bukan apa Faizah sendiri ingin merawat kulit jerawat bernanah juga mengambil dan berjumpa dengan doktor. Setelah berjumpa dengan doktor, baharulah segalanya dapat dirungkaikan bagaimana langkah terbaik untuk baik pulihkam struktur kulit. 

Mudah-mudahan Anda semua dapat sesuatu daripada sini. InsyaAllah. Faizah cuba bantu Anda untuk mendapatkan kesihatan lebih baik. 

Jika ada mempunyai masalah kulit ke dan ingin #ShakleeEffect? Sekarang Faizah mencari dan beri peluang kepada 15 orang untuk dibantu dari segi kulit dan juga menjana pendapatan bersama Team #TWFSK

Apa yang best dengan membina karier dengan Shaklee ialah: 

✔Gaji hari-hari (Untung runcit dari jualan. Hehe)

✔Gaji setiap bulan ( Kami panggil Bonus. Bonus naik dah ni. Alhamdulillah)

✔ Road to Car Bonus

✔ Road to Master Coordinator

✔ Trip Tajaan Shaklee Umrah

✔ Trip Melancong (Naik Cruise, Bangkok) 

Best tak? 


Jika Anda berminat dengan produk & keahlian Shaklee,

Hubungi Faizah seperti details di bawah:

Shaklee Independent Distributor


Faizah Syakira
FB: Faizah Syakira
IG: Faizah.syakira
Page: Kisah Kulit Berjerawat
Page : Kesihatan Keluarga dan Pemakanan
Page: Diari Si Energy Booster
Tel : 0136625745 ( Whatsapp)


COD: Bahau & sekitarnya


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...