Friday, 23 January 2015

Selamat pagi! =)

eh.. eh... lama sudah saya menyepi kan? last entry masa DECEMBER?? -.-'  saya teramatlah busy sebenarnya sebelum ni. Lepas tu dengan masalah internet.. hoho.. stress!

ha lupekan stress tu kan. hehe.. tak baik tibe-tibe nak bagi cas negatif kat diri korang tu. dah-dah.. syuh2 anasi- anasir negatif ni.. :)

walaupun saya jarang nak post entry sebelum ni kan, tapi fb tetap menjalankan dengan giatnya menjual shaklee.. hihi.. instagram pun sama! bisness kene jalankan seperti biasa kan.. hihi

dan lagi satu mungkin ada sesuatu nak dibuat lepas ni kot. Tapi korang tunggulah eh.. :) (penuh teka-teki ye dak? wait ya.. wait)

haa.. dan lagi satu (eh ada lagi satu lagi? -.-') meh nak bagitahu kat korang ni. Bulan ni (JANUARY 2015) shaklee menawarkan promosi ALFAFA, VIVIX dan VITALEA KIDS

macam-macam testimoni taw... (kat fb saya ada testimoni-testimoni shaklee yang kebabom! best2.. hasil dalam masa seminggu dan sebulan pun ada.. hehe) nanti kalau saya sempat saya post entry di dalam blog ni mengenai testimoni ok.

Pagi ni di fb, saya nak update satu testimoni SET TAMBAH BERAT BADAN : Mealshake + B complex + Vitalea. Sebab malam tadi genap seminggu customer tu mengambil produk shaklee untuk set ni. Beliau cakap (adik kepada rakan ) badan dah makin bertenaga, badan pun rasa mcm xde la lembik mcm dulu, rasa mcm padat katanya (kalau tak dulu keding je rasa) dan paling ketara kulit muka mengelupas pun dah makin baik. Sebab katanyalah sebelum makan shaklee kulit muka menggelupas je. Rasa xde konfiden. Pakai bedak pun bertambah-tambah nampak kulit tu menggelupas. Lepas makan shaklee terus dapat hasil yang best sesangat!

Beliau juga menambah lagi yang beliau suka minum mealshake begitu sahaja, tapi kalau tambah mealshake dengan air oren lagi sedap katanya! yeay! itu la saya nakkan!.. :) sekali cuba, baru tau shaklee ni memberi penangan hebatnya macamne kan? haha.. tak rasa.. macamna nak feeling lebih. Yang penting badan sihat kan. :)

oklah... cukuplah ini untuk dibicarakan pagi ini.. hihi..mak dah memanggil-manggil untuk sarapan pagi dengannya ni.. daa.. nanti ketemu lagi ye.. :)

Saya tinggalkan anda dengan lirik lagu Senyum dari Aziz Harun. Jom positif diri! ^.^


Lirik Lagu Senyum - Aziz Harun
Senyum, senyum selalu
Senyum, senyum denganku
Tiada seindah senyuman

One, two, three, four

Pagiku mula dengan cinta
Cintaku dengan gitar lama
Hari-hariku hanya denganmu
Nyanyi sama o-o-o-o-oh...

Terus bergerak jumpa teman
Singgah sebentar supermarket
Terlihat gadis muka yang manis
Nyanyi sama o-o-o-o-oh...

Denganku, denganmu
Ku berdiri di sini
Dan kau kau kau berdiri di sana
Tak perlu kau katakan apa lagi
Jika kau teru-u-us

Senyum, senyum selalu
Senyum, senyum denganku
Tiada seindah senyumanmu, wo-o-oh

Senyum, tak perlu ragu
Senyum, usah dibimbang
Tiada seindah senyumanmu

Bukan maksud tuk memikat
Tapi kalau kau terpikat
Ku tak kisah, apa salahnya

Kalau dah pandang jangan malu
Tidak salah tuk mengenali
Siapa kata kamu tak cantik kalau senyum? (tiada masalah)
Siapa kata aku mengata kalau senyum? (tiada masalah)
Ok, tiada masalah
Tiada masalah

Ku berdiri di sini
Dan kau kau kau berdiri di sana
Tak perlu kau katakan apa lagi
Jika kau teru-u-us

Senyum, senyum selalu
Senyum, senyum denganku
Tiada seindah senyumanmu, wo-o-oh
Senyum, tak perlu ragu
Senyum, usah dibimbang
Tiada seindah senyumanmu

Bukan maksud tuk memikat
Tapi kalau kau terpikat
Ku tak kisah, apa salahnya

Bukan maksud tuk memikat
Tapi kalau kau terpikat
Ku tak kisah, apa salahnya

Aku senyum, kau senyum
Dunia turut senyum
Senyumlah bersama

Senyumlah semua
Dunia turut senyum

Senyum bersama semua
Senyum, senyum
Tiada seindah senyumanmu
Senyum, senyum selalu

Senyum, senyum denganku
Tarapapapa

Senyum
Tarapapapa
Bukan maksud tuk memikat
Tapi kalau kau terpikat
Ku tak kisah, apa salahnya
Bukan maksud tuk memikat
Tapi kalau kau terpikat
Ku tak kisah, apa salahnya
Aku senyum, kau senyum


-------------------------------------------
 Jika anda berminat hendak membeli vitamin-vitamin shaklee,
boleh hubungi saya:

Faizah a.k.a cikkyra

0112914148
Shaklee Independent Distributor
fareast90kyra@gmail.com
wassap/telegram

PROMOSI JANUARI 2015:
Alfafa
Vivix
Vitalea Kids

Lirik Lagu Senyum - Aziz Harun


Senyum, senyum selalu
Senyum, senyum denganku
Tiada seindah senyuman

One, two, three, four

Pagiku mula dengan cinta
Cintaku dengan gitar lama
Hari-hariku hanya denganmu
Nyanyi sama o-o-o-o-oh...

Terus bergerak jumpa teman
Singgah sebentar supermarket
Terlihat gadis muka yang manis
Nyanyi sama o-o-o-o-oh...

Denganku, denganmu
Ku berdiri di sini
Dan kau kau kau berdiri di sana
Tak perlu kau katakan apa lagi
Jika kau teru-u-us

Senyum, senyum selalu
Senyum, senyum denganku
Tiada seindah senyumanmu, wo-o-oh

Senyum, tak perlu ragu
Senyum, usah dibimbang
Tiada seindah senyumanmu

Bukan maksud tuk memikat
Tapi kalau kau terpikat
Ku tak kisah, apa salahnya

Kalau dah pandang jangan malu
Tidak salah tuk mengenali
Siapa kata kamu tak cantik kalau senyum? (tiada masalah)
Siapa kata aku mengata kalau senyum? (tiada masalah)
Ok, tiada masalah
Tiada masalah

Ku berdiri di sini
Dan kau kau kau berdiri di sana
Tak perlu kau katakan apa lagi
Jika kau teru-u-us

Senyum, senyum selalu
Senyum, senyum denganku
Tiada seindah senyumanmu, wo-o-oh
Senyum, tak perlu ragu
Senyum, usah dibimbang
Tiada seindah senyumanmu

Bukan maksud tuk memikat
Tapi kalau kau terpikat
Ku tak kisah, apa salahnya

Bukan maksud tuk memikat
Tapi kalau kau terpikat
Ku tak kisah, apa salahnya

Aku senyum, kau senyum
Dunia turut senyum
Senyumlah bersama

Senyumlah semua
Dunia turut senyum

Senyum bersama semua
Senyum, senyum
Tiada seindah senyumanmu
Senyum, senyum selalu

Senyum, senyum denganku
Tarapapapa

Senyum
Tarapapapa
Bukan maksud tuk memikat
Tapi kalau kau terpikat
Ku tak kisah, apa salahnya
Bukan maksud tuk memikat
Tapi kalau kau terpikat
Ku tak kisah, apa salahnya
Aku senyum, kau senyum - See more at: http://lirik.bukancincai.com/2014/12/lirik-lagu-senyum-aziz-harun.html#sthash.GhrLwPtV.dpuf

Lirik Lagu Senyum - Aziz Harun


Senyum, senyum selalu
Senyum, senyum denganku
Tiada seindah senyuman

One, two, three, four

Pagiku mula dengan cinta
Cintaku dengan gitar lama
Hari-hariku hanya denganmu
Nyanyi sama o-o-o-o-oh...

Terus bergerak jumpa teman
Singgah sebentar supermarket
Terlihat gadis muka yang manis
Nyanyi sama o-o-o-o-oh...

Denganku, denganmu
Ku berdiri di sini
Dan kau kau kau berdiri di sana
Tak perlu kau katakan apa lagi
Jika kau teru-u-us

Senyum, senyum selalu
Senyum, senyum denganku
Tiada seindah senyumanmu, wo-o-oh

Senyum, tak perlu ragu
Senyum, usah dibimbang
Tiada seindah senyumanmu

Bukan maksud tuk memikat
Tapi kalau kau terpikat
Ku tak kisah, apa salahnya

Kalau dah pandang jangan malu
Tidak salah tuk mengenali
Siapa kata kamu tak cantik kalau senyum? (tiada masalah)
Siapa kata aku mengata kalau senyum? (tiada masalah)
Ok, tiada masalah
Tiada masalah

Ku berdiri di sini
Dan kau kau kau berdiri di sana
Tak perlu kau katakan apa lagi
Jika kau teru-u-us

Senyum, senyum selalu
Senyum, senyum denganku
Tiada seindah senyumanmu, wo-o-oh
Senyum, tak perlu ragu
Senyum, usah dibimbang
Tiada seindah senyumanmu

Bukan maksud tuk memikat
Tapi kalau kau terpikat
Ku tak kisah, apa salahnya

Bukan maksud tuk memikat
Tapi kalau kau terpikat
Ku tak kisah, apa salahnya

Aku senyum, kau senyum
Dunia turut senyum
Senyumlah bersama

Senyumlah semua
Dunia turut senyum

Senyum bersama semua
Senyum, senyum
Tiada seindah senyumanmu
Senyum, senyum selalu

Senyum, senyum denganku
Tarapapapa

Senyum
Tarapapapa
Bukan maksud tuk memikat
Tapi kalau kau terpikat
Ku tak kisah, apa salahnya
Bukan maksud tuk memikat
Tapi kalau kau terpikat
Ku tak kisah, apa salahnya
Aku senyum, kau senyum - See more at: http://lirik.bukancincai.com/2014/12/lirik-lagu-senyum-aziz-harun.html#sthash.GhrLwPtV.dpuf

3 comments:

sYiRa LoKMaN said...

morning...hehee

Cik Kyra said...

syira..... selamat petang... hihi.. baru nak online ni...

Yun Sing said...

Penuh aura positif.. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...