Thursday, 3 July 2014

PROMOSI JUL'14 : VIVIX

Alhamdulillah promosi bulan RAMADHAN kali ini dengan si tonik ajaib iaitu VIVIX SHAKLEE. Ini adalah PREMIUM SUPPLEMENT untuk anda. Sebab ape? Memang ini 1001 keajaiban ada pada VIVIX SHAKLEE ini. Rugi pada siapa yang tidak ambil peluang keemasan ni. Lekas-lekas kalian dapatkan daripada saya..

Vivix ini adalah makanan tambahan paling terbaik!Menjadi pilihan mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan dan juga untuk awet muda.


Bestnya promo RAMADHAN kali ni.. :)

Kenapa VIVIX terbaik???

Vivix memang cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.

Memperbaiki DNA 
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi,
bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel 
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel
tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel.

Vivix membantu menguatkan sel tubuh
Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan punmakin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.
Siapa yang patut menggunakan VIVIX?

Oleh kerana tindakannya yang terus menerus kepada sel, maka VIVIX sangat sesuai diambil oleh pelbagai golongan terutamanya kepada:

1. Mereka yang telah mengalami sakit di peringkat kritikal seperti kencing manis, sakit jantung, darah tinggi, strok, kanser, kelumpuhan, fibroid, cyst dan lain-lain – untuk membantu mempercepatkan pemulihan dan mengurangkan komplikasi
disebabkan oleh penyakit tersebut.

2. Untuk warga emas – boleh dijadikan supplemen untuk memelihara kesihatan di tahap optima dan memberi tenaga untuk aktiviti seharian di usia emas. Penggunaan secara berterusan akan memelihara kesihatan otak dan mengurangkan risiko untuk mendapat Alzheimer (nyanyuk)

3. Mereka yang sedang dalam rawatan hospital – VIVIX dapat membantu mengurangkan kesan sampingan dari ubat-ubatan atau rawatan yang boleh merosakkan sel. Contoh, pesakit kanser yang sedang dalam kemoterapi

3. Mereka yang baru menjalani pembedahan – VIVIX akan memulihkan kesan lukadengan cepat dengan cara memperbaharui sel di kawasan tersebut.

4. Mereka yang ingin mengurangkan risiko penyakit berbahaya seperti kanser dan lain-lain. VIVIX kaya dengan flavonoids dan bahan anti-oksida yang membantu mencegah kanser dan ketumbuhan

5. Mereka yang tidak suka untuk menggunakan supplemen dari jenis pil atau kapsul. Vivix adalah dalam bentuk cecair pekat dengan rasa masam manis yang sangat sedap. Cadangan pengambilan hanya 1 sudu teh sekali sehari.

6. Mereka yang ingin kelihatan awet muda – penggunaan VIVIX secara berterusan dari usia muda akan mengekalkan keremajaan sel luaran dan dalaman. Walaubagaimanapun, ia juga sangat sesuai untuk individu usia dewasa kerana ia akan mengembalikan keremajaan sel ke 25 tahun ke belakang. Kulit akan menjadi lebih anjal, sihat dan berseri-seri.


Boleh order terus kepada saya:

 FAIZAH | SHAKLEE ID : 1084165 | emel : fareast90kyra@gmail.com | 0136625745 (sms/ wassap)

 FREE consultation AFTER SALE!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...