Friday, 18 July 2014

TQ CITYLINK ::Shaklee::

Hari ini barang shaklee yang diorder online untuk sekitar COD saya di area KUALA PILAH, JUASSEH & BAHAU, N9 telah sampai. Isnin, 14 JUL 2014 saya order sampainya hari ini hari Jumaat, 18 JUL 2014. Alhamdulillah.. tq abang CITYLINK! ^_^

Sudah 2 kali order on9. Selalunya terus pergi HQ shaklee di Empire, Subang tapi ini kan Ramadhan. Tak sampailah saya ke HQ tu.. hihi...sejak2 nak dekat closed date untuk promo VIVIX. Memang makin ramai pula yang nak shaklee..lagi-lagi yang nak balik ke kampung. Dah order siap-siap. Alhamdulillah.. rezeki Ramadhan.. ^_^ 10 malam terakhir, korang semua doakan saya dapat kerja cepat2.. saya nak juga merasa habis je belajar haritu.. memang nak rasa sangat-sangat dunia pekerjaan itu. Moga saya dapat kerja bersesuaikan..

Ok jom nak belanjo gambor shaklee yang dapat tadi.. :)

1 kotak shaklee saya order.
apakah isinya?
ESP-2 tong
PERFORMANCE DRINK-1 TONG
OMEGA-1
CARATOMAX -1
CHEW VITA C -1
OSTEMATRIX-1

Order successful! 


COD area BAHAU 


Jeng.. jeng.. jeng! Tq kak hargai tasbih yang saya buat.. ^_^
korang nak hadiah tasbih? 
Jom beli shaklee dengan saya..

Ok kalau korang berminat nak order.. jom reramai place order.
promo jul'14 VIVIX taw!


Boleh order terus kepada saya:

 FAIZAH | SHAKLEE ID : 1084165 | emel : fareast90kyra@gmail.com | 0136625745 (sms/ wassap)

 FREE consultation AFTER SALE!!
DELIVERY throughout MALAYSIA!

2 comments:

Zila Zainal said...

hidup shaklee! ekekeke

Cik Kyra said...

Yeay! Hidup shaklee!... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...