Monday, 12 June 2017

HERBLAX SHAKLEE BUAT SENANG MEMBUANG BAGI YANG SEMBELIT

Alang-alang customer bertanya mengenai vitamin sembelit. 

Faizah kongsikan di sini antara testimoni salah seorang ahli Team Faizah. Beliau mengamalkan sebelum ini Vitamin C. Baru-baru ini tambah Herblax, Alfafa dan GLA Complex untuk tujuan kesuburan dan detox sekali. 

Khasiatnya dari segi membantu untuk kesuburan:

Herblax - Membersih dan mendetoks usus secara menyeluruh, dan merangsang tindakan pembersihan yang lembut. 

Alfafa- Membantu mencuci hati, darah dan usus, sumber makanan yang sangat beralkali dan meneutralkan darah berasid akibat toksin. Untuk kesuburan membantu dalam hal organ kewanitaan seperti rahim dan bestnya untuk elakkan keputihan.

Vitamin C- Memperbaiki sel-sel yang rosak (terutamanya rahim) dan menjadikan tubuh lebih cergas 

GLA Complex- Menghasilkan cecair kesuburan  yang membantu sperma tahan lebih lama di tiub follopian dan menstabilkan hormon. 

Selain itu, beliau ada memberitahu tentang cycle period. Beliau pelik selalunya akan lewat 2 minggu. Namun kali ini setelah ambil vitamin untuk Detox, menjadikan lewat hanya 8 hari. 

Beliau sendiri ada bertanya pada Faizah, adakah vitamin Shaklee ini sedang memperbaiki cycle period. Bagi jawapan Faizah, kebiasaan petanda begitu daripada mana-mana customer memamg itu sedang memperbaiki dalaman. 

Namun begitu, pemakanan harus dijaga juga seperti kurangkan ayam lebihkan ikan, makan buah dan sayur, kurangkan makanan berlemak, kurangkan makanan bergula dan sebagainya. 

Jika ada yang sudi ingin kongsikan Tips Kesuburan boleh juga di sini. Mana tahu dapat membantu  iktiar anak Shaklee Faizah ini hamil dalam tempoh masa terdekat. 

Semoga Allah sahaja dapat membalasnya. 

Jika Anda berminat dengan produk & keahlian Shaklee,

Hubungi Faizah seperti details di bawah:

Shaklee Independent Distributor


Faizah Syakira
FB: Faizah Syakira
IG: Faizah.syakira
Page: Kisah Kulit Berjerawat
Page : Kesihatan Keluarga dan Pemakanan
Page: Diari Si Energy Booster
Tel : 0136625745 ( Whatsapp)


COD: Bahau & sekitarnyaNo comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...