Sunday, 23 July 2017

NUTRIWHITE MAKE UP REMOVER: MUKA PENUH DAKI WALAUPUN TIDAK BERMAKEUP

Assalamualaikum. Selamat tengahari semua. Lama tak update entry kan. Ini pun off whatsapp, off telegram, off facebook. Kalau tak off semuanya pun tak terdetik. Hehe. 

Hari ini ingin bercerita pengalaman SENTAL MUKA dengan Make up Remover NW (Nutrwhite Shaklee). Biasa sental setiap kali pagilah. Ada juga kadang kala sental masa belah petang atau malam pun ada. Ikut mood haha. Sebab Faizah bukan jenisnya bermake up tapi cuma nak buang daki kotoran muka sahaja.

Baru-baru ini tertengok instagram Farah Lee pegang produk Shaklee iaitu Make Up Remover NW. Secebis daripada ayatnya berkata begini, 




"So in Love with this Shaklee Make Up Remover. Guna sikit je dah boleh completely remove make up dan bersih macam dah pakai cleanser" 

Okeh semangat sampai masa ini. Terus capai Makeup Remover NW dan ambil kapas, sental seluruh muka. Tapi malangnya terlupa pulak ambil gambar sebelum. Hihi. Maaf ya. 



Ini hasilnya. Kotor giler kan walaupuj tak makeup pun. 
Awal pagi sental ni. 



Maaf lupa tangkap gambar sebelum dan selepas


Hasilnya konsisten makan vitamin dan menggunakan skincare Shaklee. Tapi pastikan Anda mulakan langkah yang betul. Apa-apa ilmu itu penting,

Lagi satu kan, cara sental ini ada satu lagi cara iaitu guna dengan jari jemari kita. Contohnya macam gambar yang Nadiah kongsikan. 



Kalau buat gaya begini, memang akan dapatlah kotoran macam daki-daki ni. 

Tapi terpulanglah pada individulah rasa suka gaya yang mana satu samada sental muka dengan kapas atau jari jemari. 





Cuma nak beritahu Make Up Remover NW memang best sebabnya: 

1. Menanggalkan sel mati
2. Menanggalkan daki
3. Melicinkan kulit
4. Melembutkan kulit
5. Menyegarkan kulit
6. Menegangkan kulit
7. Menyerikan wajah

Selalunya Makeup Remover NW ini antara produk paling HOT juga dalam Shaklee sebabnya dapat atasi masalah: 

1. JERAWAT
2. JERAGAT
3. BLACKHEAD 
4. WHITEHEAD
5. KULIT KUSAM


Apa yang penting iainya bersumberkan BAHAN SEMULAJADI, cuma nak pesan walaupun tak pakai make up sangat macam Faizah ni TAPI MUKA TETAP ADA BANYAK DAKI πŸ˜‚

Jadi pastikan Anda ada satu Makeup Remover ni atau dapatkan fully set Nutriwhite juga. Sangat best!




 Rasa-rasa macam berminat ingin menggunakan ini, hubungi Faizah ya


Jika ada mempunyai masalah kulit ke dan ingin #ShakleeEffect? 



Sekarang Faizah mencari dan beri peluang kepada 15 orang untuk dibantu dari segi kulit dan juga menjana pendapatan bersama Team #TWFSK

Apa yang best dengan membina karier dengan Shaklee ialah: 

✔Gaji hari-hari (Untung runcit dari jualan. Hehe)

✔Gaji setiap bulan ( Kami panggil Bonus. Bonus naik dah ni. Alhamdulillah)

✔ Road to Car Bonus

✔ Road to Master Coordinator

✔ Trip Tajaan Shaklee Umrah

✔ Trip Melancong (Naik Cruise, Bangkok) 

Best tak? 


Jika Anda berminat dengan produk & keahlian Shaklee,

Hubungi Faizah seperti details di bawah:

Shaklee Independent Distributor


Faizah Syakira
FB: Faizah Syakira
IG: Faizah.syakira
Page: Kisah Kulit Berjerawat
Page : Kesihatan Keluarga dan Pemakanan
Page: Diari Si Energy Booster
Tel : 0136625745 ( Whatsapp)


COD: Bahau & sekitarnya

2 comments:

NUR CAHAYA said...

terbaiklah....yaya pengguna tegar shaklee tapi supplemen la baru...hahaha...vit c and alfalfa...

cikkyra blogspot said...

Hehe. Nanti add on sikit-sikit lama-lama menggunakannya memang dapat #ShakleeEffect best la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...