Saturday, 7 October 2017

MEMBERI DENGAN IKHLAS

Rakan Faizah pernahlah bertanyakan tentang sesuatu ini berkenaan dalam urusan bisnes Shaklee.

Salah satu ayatnya paling menarik hati bila beliau cakap, 

" bermula dgn memberi maka pintu berkat pun terbuka juga"

Setuju sangat. Rasa deep sangat ayat ni.

Berkat adalah puncak segala kehidupan. Sebuah kehidupan dalam kehidupan.

Keindahannya hanya dapat dilihat oleh mata hati.

Ketenangannya menghembus bagai angin yang mendamaikan.

Satu kenikmatan yang tidak dapat dijelaskan oleh kata-kata.

Cuma satu sahaja, ketika kita mengejar kejayaan hidup, kita mula belajar bahawa kekayaan itu tidak akan datang ketika kita mengejarnya. Kita mula berasa penat dan lelah.

Akhirnya, kita mula sedar bahawa kekayaan sebenar adalah nikmat mendekati tuhan.

Ia datang apabila kita mula hidup untuk memberi manfaat kepada orang lain.

Jika Shaklee salah satunya pilihan yang dapat memberi manfaat dari segi kesihatan orang lain, jadi teruskan tanpa rasa lelah hati.

Nahh tengoklahhhh mana satu pilihan Anda. Mana yang berkenan tu bolehlah whatsapp saya. hahah




Awal bulan September hari itu ada singgah Shaklee HQ di Sunway Geo

Jika ada mempunyai masalah kulit ke dan ingin #ShakleeEffect? 



Sekarang Faizah mencari dan beri peluang kepada 15 orang untuk dibantu dari segi kulit dan juga menjana pendapatan bersama Team #TWFSK

Apa yang best dengan membina karier dengan Shaklee ialah: 

✔Gaji hari-hari (Untung runcit dari jualan. Hehe)

✔Gaji setiap bulan ( Kami panggil Bonus. Bonus naik dah ni. Alhamdulillah)

✔ Road to Car Bonus

✔ Road to Master Coordinator

✔ Trip Tajaan Shaklee Umrah

✔ Trip Melancong (Naik Cruise, Bangkok) 

Best tak? 


Jika Anda berminat dengan produk & keahlian Shaklee,

Hubungi Faizah seperti details di bawah:

Shaklee Independent Distributor


Faizah Syakira
FB: Faizah Syakira
IG: Faizah.syakira
Page: Kisah Kulit Berjerawat
Page : Kesihatan Keluarga dan Pemakanan
Page: Diari Si Energy Booster
Tel : 0136625745 ( Whatsapp)


COD: Bahau & sekitarnya

4 comments:

Shafyqah Azry said...

masih mengumpul duit nk beli vitc shaklee hehe

cikkyra blogspot said...

hihi

nadhie wueen said...

Selalu mendengar semakin banyak kita memberi, semakin diluaskan rezeki :)

cikkyra blogspot said...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...