Tuesday, 12 May 2015

RUNGSING? Saya cuba kongsikan bagaimana untuk atasinya

       Pada masa kini, pelbagai rentetan polemik yang kite dengari. Saban hari mendengar keluhan orang sekeliling termasuklah saya yang suka mendengar masalah orang- orang disekeliling saya. Masalah kewangan paling ketara. Mana nak menampung kehidupan keluarga, diri sendiri dan ibu bapa. Yelah takkan la kite ingin membiarkan ibu bapa kite semakin tua dan tua untuk membanting tulang dengan seharian mencari rezeki untuk atasi masalah kewangan ini. Kita yang muda ni lah sepatutnya memberikan dan menyediakan segalanya, bagi mereka rehat secukupnya.. khudrat mereka pun tidaklah seperti dahulu kan. Sian mereka.. jadi kita yang masih muda inilah sepatutnya mencari rezeki dan cari jalan inisiatif untuk selesaikan polemik dalam keluarga yang semakin meruncing apabila diperkatakan bab kewangan. Waduhhh... RUNGSINGNYA!!

        Selain permasalah tersebut, kite sering dihimpit masalah kesihatan. Dek kerana terlampau fokus bekerja sampaikan diri pun tidak terjaga. Makan pun terabai. Badan lenguh- lenguh, kebas- kebas, stress dan macam-macam lagi. Ya Allah inikah yang anda inginkan dalam seharian anda?

       Seperti saya, anda pasti juga ingin ada ruang kan? Menyelesaikan kemelut yang melanda ini dengan dua perkara yg sangat jelas dalam hidup anda sekarang ini iaitu RUNGSING PENDAPATAN & RUNGSING MASALAH KESIHATAN.

==========
Saya rasa saya ingin cadangkan kepada anda bagaimana mengatasi 2 perkara yang anda RUNGSINGKAN ini. Caranya..

》》》1st step atasi MASALAH KESIHATAN anda dengan memakan vitamin. Sebagai contoh, vitamin Shaklee ini. SHAKLEE mempunyai pelbagai jenis produk dan set2. Tinggal hanya kita sahaja yang perlu bertanya kepada SID ( Shaklee Indepedent Distributor) untuk mendapatkan keterangan  lebih lanjut mengenai produk2 shaklee. Produk ini juga dijamin Halal.

Sedikit fakta saya kongsikan kepada anda yang baharu melawati blog ini dan baru ingin mengenali shaklee,


Tengok ajelah kronologi syarikat hijau ini. Dari 1915 hinggalah sekarang.. :)
(sumber encik google)


♧Shaklee Products (Malaysia) Sdn Bhd merupakan anak syarikat kepada Shaklee Corporation yang berada di Amerika Syarikat.

♧Shaklee Malaysia telah memulakan operasinya semenjak bulan Ogos 1995 yang dahulunya berpangkalan di lokasi strategik iaitu Subang Jaya, Selangor tetapi kini berpindah di tempat baharu di Sunway Pinnacle serta mempunyai enam (6) buah cawangan yang terletak di negeri- negeri seluruh Malaysia  iaitu di Pulau Pinang, Ipoh, Kuala Lumpur, Johor Bahru, Kota Bharu dan Kota Kinabalu.

♧ Syarikat yang berlandaskan falsafah dalam menawarkan produk mesra alam dan kesihatan yang baik. Shaklee selaras dan patuh pada prinsip yang pengasasnya, Dr Forrest C Shaklee.

♧ Apabila anda memilih shaklee, yakinlah dengan 3 perkara iaitu
- shaklee sentiasa SELAMAT
- shaklee sentiasa BERKESAN
- shaklee sentiasa SEMULAJADI

Selepas ini anda tak perlu risau kerana produk ini telah memberikan respons baik kepada customer2. Antarnya tengoklah hasil pengumpulan testimoni saya ni. Banyak kan?

Anda tak perlu raguinya lagi.. :)


Happy lifestyle with Shaklee!! ^_^

》》》2nd step untuk atasi MASALAH KEWANGAN

Jadikan vitamin yang anda makan seharian ini menjadi pendapatan anda. Pengalaman anda memakan vitamin shaklee sangat berharga jika anda berkongsi pengalaman tersebut dengan rakan-rakan. Secara tidak langsung boleh menambah pendapatan anda dan keluarga anda itu. Tak perlu rungsing2 dah. Sambil menjana, sambil membantu orang dengan kesihatan lebih baik. Niat membantu itulah yang menjadikan  shaklee ini bertahan sampai sekarang. Kualiti produk pun bagus Dan tahan berbulan-bulan. jimat wang ringgit beli tiap2 bulan. Hihi

Visi dan misi shaklee Malaysia jelas menyatakan seperti berikut

VISI SHAKLEE MALAYSIA

"Kami komited dalam membatu rakyat Malaysia mendapat kehidupan yang diimpikan dan memenuhi aspirasi mereka melalui kesihatan dan kesejahteraan yang menyeluruh"

MISI SHAKLEE MALAYSIA

"Menjadi peneraju dalam memberikan peluang perniagaan, produk dan perkhidmatan 
yang mempromosikan kesihatan dan kesejahteraan yang menyeluruh


(sumber google)




Ya! Bisness ini tanpa modal! 
saya join bisness ini dengan FREE MEMBERSHIP sahaja
1st bonus yang saya dapat masa join bisness ini, 
dapatlah 3 angka
lepas la bayar sewa rumah tiap bulan masa belajar dulu :)
Anda nak tau caranya? 
Boleg wassap saya ke no yang tertera di atas


==========


Grab cepat2 di bawah ini!!

Dan yang bestnya bulan ini Shaklee menawarkan 5 peluang kepada anda semua sepanjang MAY - OCTOBER 2015 iaitu;

1. PERCUMA sebotol vitalea @ multivitamin apabila daftar sebagai ahli shaklee dengan pembelian ber"UV"

Daftarlah Ahli shaklee sekarang! 
follow saya di instagram, 
@supplements.kyrashoppe

2. Double Reward Bonus sehingga 100%. Jika anda daftarkan 6 orang ahli dengan minima 100 uv

3. Yes Wellness Pack dengan diskaun 5% dan mendapat nilaian UV penuh

4. Cash Insentif Reward untuk anda yang naik Rank

5. Young Entrepreneurship System (YES) yang menawarkan Award sehingga 10 ribu

SPECIAL kan?? FREE GIFT VITALEA @ MULTIVITAMIN!! GRAB CEPAT2

Ini sebagai duit rayalah jgak ni..:)

Dan tambah pula dengan PROMOSI BULANAN & PROGRAM YES WELLNESS PACK. DAPATKAN SEGERA!!! LAKU NI!!





Cepat2 grab opportunity ini taw! 

Contactlag SID anda sekarang! 


contact saya,
faizah
0136625745 ( no baru)
e-mel: fareast90kyra@gmail.com
Ig: @rahsia_kurus_sis
#visitmyig ya!


2 comments:

Yun Sing said...

Hmm.. macam berminat la pula .__.

Cik Kyra said...

@yun sing.. kalau berminat, boleh contact saya.. nak free membership pun boleh.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...