Saturday, 2 May 2015

TAWARAN ISTIMEWA ~ MEI 2015

     Assalamualaikum...


    Selamat pagi semua... :)

Sudah lama saya tidak meninggalkan bait-bait tulisan di blog. Dah berhabuk blog ni.. hihi. Maafkan saya. Ok sebab bulan ni istimewa sangat. So kite nak share sesuatu kat korang ni. SUPRISE!!!!!!! 

PROMOSI yang sangat berganda-ganda dan berbaloi bagi koranglah! Lagi- lagi nak dekat bulan RAMADHAN ni.

APAKAH PROMOSINYA?? Valid 1 MEI - 31 MEI 2015


Order melalui wassap/telegram
01129142418

Korang cuba refer balik gambar promosi di atas, yg no iv(4) tu ada PROGRAM YES WELLNESS kan? Ok ini memang ditawarkan kepada sesiapa yang memilih FULL SET. FULL SET ini kalau korang berminat beli memang berbaloi2 sangatlah dan promosi ini berlangsung dari MEI hingga OKTOBER 2015 sahaja.

APAKAH "YES PACK" YANG DITAWARKAN?? 


Tengoklah pada gambar di atas, terdapat 4 HEALTHY SET yang ditawarkan. Semua harga berbaloi2!!! 
Tawaran ini dari MEI - OKTOBER!! 
VIVIX tu yang best wooo!!! terjuling tengok promosi2 bulan ini.. hihi

Lagi satu korang perlu tahu, COLLAGEN & NUTRIFERON sudah ada kembali di TANAH AIR kita.. so lepas ni tak de dah kes menangis tak dapat beli COLLAGEN ke NUTRIFERON ke.. dah la sekarang ni musim orang nak kawin n then campur plak kes demam, selesema batuk.. so cepat2 grab taw!! Menyesal tak sudah nanti.. 



Jika anda berminat untuk menjadi ahli shaklee, bolehlah register  dibawah Legasi team saya dan untuk sebarang pertanyaan berkaitan ahli serta order, anda boleh contact saya di wassap

0136625745
far_east90kyra@yahoo.com

-faizah-

Instagram: @supplements.kyrashoppe




4 comments:

Yun Sing said...

Tapi tak biasa sangat makan vitamin-vitamin ni semua..

Cik Kyra said...

Boleh cuba ni @yun sing.. x cuba x taukan.. contoh la yun sing ada masalah kulit muka. Boleh ambil collagen ke, vita c ke, b complex ke.. best taw! :)

Yun Sing said...

Tapi macam kalau dah ambil pastu rasa macam nak stop, takkan mendatangkan kesan kepada kesihatan kan?

Cik Kyra said...

@yun sing.. tidak mendatangkan apa2 kesan pun kalau stop.. tapi better teruskan. Sebabnya 90 hr kalau konsisten makan, kite dapat hasil yang lebih baik.. kalau makan konsisten 2 thn lebih lagi bgus.. mak kawan sy mkn shaklee dkt 10 thn taw.. lutut pun x sakit katanya.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...