Friday, 7 August 2015

THROWBACK RAYA 2015

Alhamdulillah.. hari ini baru nak update entry. Lama jugalah kan? Hihi.. kejap timbul, kejap menghilang cik kyra ni! Haha.. rileks laa.. chill2.. beberapa hari ini tiba2 mood rajin nak berblogwalking pula datang. Actually blog ni bukan saya yang settingkan. Kakak yang settingkan.. blogger terkenal cik lyssa tu pun dia yang perkenalkan.. hikhik (perkenalkan dalam alam maya la, depan2 belom lagi. Mohon cik lyssa baca entry ni ye. Hihi)

Tak lupa juga nak ucapkan thanks kt kak ngah sebab edit mengikut widget yang dikehendaki.. haha.. actually apa taw. Saya rasa background tu x kisahlah cantik ke x dan yang paling penting pengisiannya. Tapi kakak plak tak nak. Dia suka yang cantik2. Part saya pilih background je haritu. Sebenarnya background tu pun main hentam je. (Tak de seni langsung! X lawa! Kan? Haha.. ni namanya tangkap muat je :p)

Ok abis cite pasal ini. Apa kata kite throwback raya ye..

Tapi sedihnya kami buat pertama kalinya menyambut raya tanpa ayahanda, Kamaruzaman. Hari ini, 7 Ogos genaplah 10 bulan ayahanda pergi meninggalkan kami.. Al- Fatihah


Semoga arwah abah ditempatkan dalam kalangan orang beriman.. al- Fatihah
(Raya pertama)

_____________


Di bawah ini gambar- gambar sepanjang hari raya. Terima kasih pada yang datang ke rumah dan juga terima kasih buat sahabat  dan saudara mara yang menerima kehadiranku bersama keluargaku ke rumahmu... :)



Warna warni aidilfitri di Surau KBT




Ke rumah sepupu
Terima kasih Angah Ruzi & family menyediakan 
kami buah durian.. hihi
meletop makannya! 
Tengok tu Kak syidah makan sorang je durian tu..
kemain banyaknya! Haha..
Maap zahir batin kak! 
(Gurau2 aje.. hihi)




Mia & Haraz bersama Opah
Total cucu legasi Kamaruzaman 
= 6 orang 
(5 gegirl, 1 boboboy)




Kenal kumpulan Gamma? (Cer google)
Inilah Blank gamma dan isterinya bersama-sama dengan
ahli leluarganya
Terima kasih datang.. :)




Jeng jeng jeng...
Raya kali ini kite dapat jumpa Mak chik & Mak Lang
Ramai yang minta kirim salam kepada Mak chik ni. Hihi
InsyaAllah, 
kalau jumpa lagi Ustazah Norhafizah Musa ini saya kirimkan salam ye.. :)




Membalas kunjungan kembali.. 
Terima kasih Wan Achik, Mak Chik & Mak lang serta anak- anak.. :)




Char kueh teownya sedap! 
Terima Kasih Amru atas air tanganmu.. haha
Terima kasih juga kepada alang suli ( Ustaz Rusli) dan isterinya, Alang Tipah
Sesiapa nak ambil insurans, boleh ambil dengan beliau ni..
:)




Terima kasih datang Mak Andak dan family..
kemain laie sibuk si Qushairi tu.. haha..
Orang kojo UiTM memang bz kan.. kiki




Saya jumpa wartawan kosmo ini!
Meletop kawan aku sorang ni! Hihi..
Thanks Aishah kerana menerima saya dan Jali datang ke rumah.. :)




Haaa.. ini sahabat2 saya dari zaman sekolah sampai la ni.
Duk tengah tu bakal pengantin,
pengapit yang 2 org ni.. haha..
Tak sabau nak makan nasi minyak orang Brunei.. hihi




Kami sahabat.. 
Thanks Ina kerana menyediakan kami mee soto! 
Sedap...
Air tangan bakal pengantin laa.. 
boleh request pas ni.. hihi




Hihi.. tokeh shaklee pun sempat promote ni masa raya.
Ratu Shaklee ni.. hihi
Raya , raya juga tapi kesihatan kene jaga juga..
:)



Semalam COD lagi kat Mama Ina
2 botol Garlic Complex
sepanjang raya ni kan, 
lagi ramai orang nak jaga kesihatan
lagi2 yang mengadu nak turunkan berat badanlah.
yelah kan, masa raya dah banyak melantak. 
Lagilah permintaan tips nak menguruskan berat badan tu banyak
alhamdulillah.. :)

Kepada sahabat- sahabat atau family anda sekalipun yang mempunyai masalah kesihatan, 
boleh dapatkan konsultasi secara eksklusif dan juga boleh membuat order shaklee dengan saya.
Saya sedia membantu anda semua :)

FAIZAH
0136625745
WHATSAPP/TELEGRAM
fareast90kyra@gmail.com


Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin
daripada
saya & keluarga

"Raya kan sebulan...." 


"Jangan lupa jaga kesihatan! ^_^"

9 comments:

Shafuhan Smab said...

Wah ustazah. Akak anak saudara ustazah ke? :)

NuSaNa NoSa 91 said...

innalillah..

meriahnya raya, kyra.. selamat hari raya ye.. ^_^

Cik Kyra said...

Aah.. :)

Cik Kyra said...

Selamat hari raya juga.. :)

Dilaella Ella said...

selamat hari raya :)

Cik Kyra said...

Selamat hari raya juga.. :)

Pykaa Pdott said...

Wahh meriahnye :)

Cik Kyra said...

:)

Yun Sing said...

Meriahnya.. Beraya sakan ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...