Tuesday, 30 May 2017

BERBALOI MAKAN VITAMIN DETOX DARI WAJAH JERAWAT NANAH SEHINGGA JERAWAT HILANG

Baru-baru ini berkongsilah #ShakleeEffect diri sendiri di  dalam group Master. 

Kalau tidak atas permintaan Master Zura Betty mungkin cerita Faizah ini tidaklah ramai yang ketahui terutamanya sahabat susur jalur sama yang pernah sama-sama pergi ke Masterkey, Port Dickson baru-baru ini.

Faizah pun bagilah satu persatu rentetan kisahnya berserta tarikh dan gambar original jerawat nanah di bahagian pipi dan dagu. 

Semuanya terus terpukau dengan #ShakleeEffect ini. Ramai tak sangkalah. Hehe.

Alhamdulillah. Paling besar yang memberi impak pada kulit Faizah ini semuanya datang dari Set Immune, Set Detox, vitamin shaklee untuk prebiotik, Protein Shake dan paling best sekali adalah Vivix.

Allah pun dah kembalikan nikmat kulit yang sihat. Tiba-tiba rasa berdosa pula tidak berkongsi rentetan kisah ini kan. Allahuakbar. 

Mana tahu dengan kisah Faizah ini buat Anda di luar sana rasa amatlah membantu dan terinspirasi. 

InsyaAllah Faizah akan ceritakan kembali kisah tersebut selepas ini. 

Gambar ini dari 2014 hingga 2016


Kak Mar pun terkejut perubahan ini. 
Masa jumpa di Masterkey Port Dickson kenal dengan muka dah licin kan. Haha. Apa tak terkejutnya dengan sejarah hitam Faizah.


Kak Ayu pun geng yang sama pergi ke Masterkey. Beliau juga terkejut perubahan ketara berat Faizah. Hehe. Keding pun kedinglah. Salahkan Detox ya.  Testimoni bersaiz L Ke XS boleh rujuk di SINI.


Apapun Faizah memang jatuh hati dalam banyak vitamin Detox tu. Vivix paling power. Dalam 4 hari yang allergik ayam tu sampaik Encik Tunang pun terkejut. Siap cakap "Power sungguh Vivix tu". Hehe. 
Itu yang rasa macam tak sia-sia melaburkan kesihatan kulit dan dalaman dengan Vitamin paling power. Terbaiklah Set Detox Shaklee!


Inilah beza kulit Faizah dahulu dan sekarang. 
Sangat meradang kan pada Mei 2015.


Kepada yang ingin kulitnya sihat kembali, apa kata cubalah cadangan Set Detox yang Faizah cuba ni. InsyaAllah membantu, cuma memerlukan kesabaran tinggilah untuk dapat hasil yang memuaskan ini. Di sini ada tawaran Set Detox:

1. Alfafa Complex - Mencuci darah, usus dan hati. Alfafa ini sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan tubuh badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot. 

2. Herblax - Mencuci perut dan usus- membersihkan najis yang tersekat dan merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersimpan lama atau tersekat. Sangat disyorkan kepada mereka yang mudah sembelit. 

3. Peppermint Ginger Plus- Rumusan empat jenis herba. Selain jintan manis dan jintan hitam, ia juga mengandungi pudina dan halia - herba tradisional telah lama digunakan sejak berkurun lamanya untuk melegakan tubuh. 

4. DTX Complex - Tahukah anda bahawa hati merupakan PEMBERSIH RACUN dalam tubuh kita. Kerana itu ia perlu diservis setiap hari untuk membuang toksik dan racun dari badan kita. DTX complex bertindak sebagai detoksifikasi untuk menyahtoksik bahan beracun dari hati seperti dadah dan bahan bernitrogen bagi memastikan seluruh organ berfungsi secara normal. Apabila fungsi hati terganggu, timbunan toksik dalam badan akan menyerang organ yang lain.

5. Vivix - Vivix Shaklee adalah minuman kesihatan yang kaya dengan antioksidan yang dihasilkan daripa ekstrak anggur muskat, resveratrol dan bersama beberapa ramuan lain yang semulajadi. Ia merupakan supplement anti penuaan tahap sellular yang terbaik di dunia. Detoks program dengan Vivix Shaklee adalah program untuk menyahtoksin yang dilakukan selama 14 hari berturut-turut untuk tujuan 'pembersihan' organ, darah dan sel-sel badan. Ia bukan sahaja semata-mata untuk membuang toksin, malah Vivix Shaklee membantu memperbaiki sellular DNA kita, melambatkan penuaan tahap sellular, menggalakkan pembentukan mitochondria ( pusat yang menghasilkan tenaga untuk sel) serta melambatkan pembentukan protein AGE yang boleh menyebabkan kerosakan dan mengganggu keutuhan sel sedia ada. 

6. Mealplan 7 hari detoks disediakan.


Jika ada yang berminat ingin Faizah bantu, kini Faizah mencari 15 orang yang ada permasalahan ini untuk dibantu. Jomlah hubungi Faizah sekarang. 


Nak baca selanjutnya Testimoni Faizah?




Jika Anda berminat dengan produk & keahlian Shaklee,

Hubungi Faizah seperti details di bawah:

Shaklee Independent Distributor


Faizah Syakira
FB: Faizah Syakira
IG: Faizah.syakira
Page: Kisah Kulit Berjerawat
Page : Kesihatan Keluarga dan Pemakanan
Page: Diari Si Energy Booster
Tel : 0136625745 ( Whatsapp)


COD: Bahau & sekitarnya



1 comment:

Zizie Zack said...

zizie pun suka dengan produk shaklee.. saya consume vitamin c.. memang terbaik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...