Thursday, 1 June 2017

JERAWAT NANAH PADA APRIL 2015 DAN IKHTIAR DENGAN DETOX SHAKLEE

GAMBAR PADA 5 APRIL 2015




Teruknya muka dulu. 

Tembam pulak tu. 

Macam tak boleh terima keadaan ini.

Ini cerita duluuuuuu. Sekarang Alhamdulillah kulit dah sihat. Hehe. 



Ada beza tak? Hehe. 


Ini gambar secara menyeluruh. Apapun sesiapa yang ada mengalami macam Faizah. Teruk keadaan sampaikan berulang kali setiap hari keradangannya, WAJIB ambil fully DETOX dan mesti jaga makan juga untuk hasil yang laju ke atas kulit. Baru kita rasa berbaloi. 



Tahun lepas Faizah banyak cerita eksperimen saja dalam blog ini kan? Perasan tak. Ke tak perasan hehe. Cuma kali ini Faizah nak cerita pasal kisah sedih masa orang asyik tanya muka ini. Sedih sangat. 

Alhamdulillah mulai tahun 2017 kembali dengan wajah lebih sihat. InsyaAllah. Memang misi ingin bantu kalian di luar sana jangan bersedih lagi, kasi kulit lawa. Sampaikan jerawat itu pun malulah keluar. Hehe.

Sesiapa kulit sensitif makan vitamin Shaklee mesti kene sabar 300%. Vitamin semulajadi seperti ini memang lambat kesannya tapi perlu tahu langkah yang paling efektif. 

Berapa banyak kali Faizah bereksperimen dapatkan rentak kulit yang sekarang. 

Pengorbanan bereksperimen itu bersama Bonda memang rasa sekarang macam dapat satu kejayaan dan penganugerah dari Ilahi. 

Doa paling penting jangan lupa selit setiap kali solat lima waktu. 

#HealthySkinJournalsFSK

Set vitamin paling banyak membantu untuk kulit bagi yang ingin memulakan untuk kesan lebih ialah:


1. Alfafa Complex - Mencuci darah, usus dan hati. Alfafa ini sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan tubuh badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot. 

2. Herblax - Mencuci perut dan usus- membersihkan najis yang tersekat dan merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersimpan lama atau tersekat. Sangat disyorkan kepada mereka yang mudah sembelit. 

3. Peppermint Ginger Plus- Rumusan empat jenis herba. Selain jintan manis dan jintan hitam, ia juga mengandungi pudina dan halia - herba tradisional telah lama digunakan sejak berkurun lamanya untuk melegakan tubuh. 

4. DTX Complex - Tahukah anda bahawa hati merupakan PEMBERSIH RACUN dalam tubuh kita. Kerana itu ia perlu diservis setiap hari untuk membuang toksik dan racun dari badan kita. DTX complex bertindak sebagai detoksifikasi untuk menyahtoksik bahan beracun dari hati seperti dadah dan bahan bernitrogen bagi memastikan seluruh organ berfungsi secara normal. Apabila fungsi hati terganggu, timbunan toksik dalam badan akan menyerang organ yang lain.

5. Vivix - Vivix Shaklee adalah minuman kesihatan yang kaya dengan antioksidan yang dihasilkan daripa ekstrak anggur muskat, resveratrol dan bersama beberapa ramuan lain yang semulajadi. Ia merupakan supplement anti penuaan tahap sellular yang terbaik di dunia. Detoks program dengan Vivix Shaklee adalah program untuk menyahtoksin yang dilakukan selama 14 hari berturut-turut untuk tujuan 'pembersihan' organ, darah dan sel-sel badan. Ia bukan sahaja semata-mata untuk membuang toksin, malah Vivix Shaklee membantu memperbaiki sellular DNA kita, melambatkan penuaan tahap sellular, menggalakkan pembentukan mitochondria ( pusat yang menghasilkan tenaga untuk sel) serta melambatkan pembentukan protein AGE yang boleh menyebabkan kerosakan dan mengganggu keutuhan sel sedia ada. 

6. Mealplan 7 hari detoks disediakan.

7. Set DETOX ini akan dapat Harga Tawaran Diskaum Salad Box. Ada bermacam-macam warna taw. 


Masih bersambung lagi ye pada bulan Jun ini tapi berserta tawaran diskaun bekas salad. 


Jom Detox!


Kenapa nak perlu detox semua? Tahu tak Anda wajib baca di Sini.




Ada yang membaca #ShakleeEffect Faizah ada juga  mempunyai masalah kulit ke? 

Jika ada Faizah mencari 15 orang untuk dibantu dari segi kulit dan juga menjana pendapatan bersama Team #TWFSK

Apa yang best dengan membina karier dengan Shaklee ialah: 

✔Gaji hari-hari (Untung runcit dari jualan. Hehe)

✔Gaji setiap bulan ( Kami panggil Bonus. Bonus naik dah ni. Alhamdulillah)

✔ Road to Car Bonus

✔ Road to Master Coordinator

✔ Trip Tajaan Shaklee Umrah

✔ Trip Melancong (Naik Cruise, Bangkok) 

Best tak? 

Bagi sesiapa yang ingin, hubungi Faizah di whatsapp 0136625745

#HealthySkinJournalsFSK



5 comments:

Central Koperasi Dot Com Pinjaman Peribadi Terbaik said...

Alahmadulillah saya pun pulih dari masalah utama ni selepas amalkan pengambilan Shaklee

Sheila Adziz said...

mmg berkesan tu sis... blh la amalkan n try ni

cikkyra blogspot said...

Central - Alhamdulillah. Best kan detox?

Sheila - wajib try. Setiap pastikan buat service dalaman.

atiehilmi dot com said...

bila badan banyak toksin, sebab tu sekali sekala kena detox.. hee~ bagus.. tindakan yang bijak.. nanti2 lagi cantik kulit tu kalau rajin buat detox.. at least sebulan ; 7 hari..

cikkyra blogspot said...

Betul tu atie :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...