Tuesday, 1 August 2017

My Routine Supplement

Assalamualaikum & morning semua. 



My routine supplement! Yummy!  Senang je nak minum Soya ESP dengan buah-buahan yang kita suka makan dijadikan smoothie. Ikut macam dalam gambar ni. Serius sedap sangatlah! 

ESP kalau tak ambil dalam seharian rasa macam habislaahhh kulittt habislahhhhh. Dahlah Protein penting untuk kulit sihat, bina sel baru, awet muda, antioksidan dan pudarkan parut jerawat. 

Lagi satu customer selalu ambil ini untuk rasa kenyang. Katanya taklah makan double triple macam orang tak ingat dunia kan. Hehe. 

Itu amat diakui sangat-sangat. Dah 3 tahun berESP ni semua. Hihi. 

Dannn lagi satu ramai kan lepas raya semua dah bam bam bam, dah stop makan kuih raya kan? Better la start soya ESP balik. 

Bestnya tentang Soya ESP ni kan.

 💘CANTIK
-Menggebukan dan mencantikkan kulit
-Menghilang garisan kedutan pada wajah
-Memudarkan parut-parut jerawat yang lama & baru
-Menghilangkan jerawat dan kurangkan oily pada wajah 

💘KURUS
-Mengawal selera makan
-Membantu menurunkan berat badan
-Menghilangkan selulit dan stretchmark
-Minum seteguk ESP sudah mengenyangkan! 

💘TENAGA
-Memberikan tenaga maksima setiap hari -Menghilangkan rasa mengantuk
-Mengurangkan rasa letih
-Sesuai bagi yang bepuasa

Sesiapa rasa nak cantik, nak kurus dan nak bertenaga,  whatsapp je.

Jika ada mempunyai masalah kulit ke dan ingin #ShakleeEffect? 



Sekarang Faizah mencari dan beri peluang kepada 15 orang untuk dibantu dari segi kulit dan juga menjana pendapatan bersama Team #TWFSK

Apa yang best dengan membina karier dengan Shaklee ialah: 

✔Gaji hari-hari (Untung runcit dari jualan. Hehe)

✔Gaji setiap bulan ( Kami panggil Bonus. Bonus naik dah ni. Alhamdulillah)

✔ Road to Car Bonus

✔ Road to Master Coordinator

✔ Trip Tajaan Shaklee Umrah

✔ Trip Melancong (Naik Cruise, Bangkok) 

Best tak? 


Jika Anda berminat dengan produk & keahlian Shaklee,


Hubungi Faizah seperti details di bawah:

Shaklee Independent Distributor


Faizah Syakira
FB: Faizah Syakira
IG: Faizah.syakira
Page: Kisah Kulit Berjerawat
Page : Kesihatan Keluarga dan Pemakanan
Page: Diari Si Energy Booster
Tel : 0136625745 ( Whatsapp)


COD: Bahau & sekitarnya

2 comments:

aryan azra said...

terima kasih follow blog akak, akak follow kembali ye

supplement ni memang bagus untuk kita kan

cikkyra blogspot said...

Sama-sama. Yup kak. Sangat bagus untuk kita amalkan 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...