Monday, 2 January 2017

ANDA BERMINAT MENJADI AHLI SHAKLEE?

ANDA BERMINAT MENJADI AHLI SHAKLEE?

Bulan ini masa kalian perlu mendaftar kerana Anda akan berpeluang untuk grab Shaker Rubbermaid dengan harga yang sangat istimewa. 




ANDA INGIN MEMBUAT BAYARAN PENDAFTARAN ATAU SECARA PERCUMA?

Ini peluang Anda untuk memilih samada membuat bayaran keahlian 
atau 
secara Percuma. 


Dulu Faizah join Shaklee dengan cara kedua ini. 
Kali pertama bonus Faizah hampir RM300.
Alhamdulillah dapatlah menampung kehidupan Faizah sebagai student Shah Alam dahulu. Hehe. Anda juga boleh pilih cara yang Faizah pilih ini juga. 

Meh Faizah guide Anda sampai bikin berhasil dengan hasil pertama yang memuaskan. 
InsyaAllah. 

Semangat 2017 mai dah ni. Hehe. 



APA ITU PROJEK RM500?





Ni nak habaq Faizah nak buka peluang kepada sesiapa sahaja di sini untuk menjana pendapatan tambahan isi rumah dengan shaklee sepanjang 2017 di dalam #ProjekRM500.

(Pendapatan isi rumah macam bunyik BRIM pulak kan. Haha)

RM500 sebulan banyak juga tu kan?
Ini tidak bercampur dengan untung runcit yang Anda jual taw. 

Orang Bujang, Surirumah, lepasan graduasi dan sedang belajar pun boleh
JOIN PROJEK RM500 ini.

Paling penting berumur 18 tahun ke atas.

Tak perlu simpan stok ke apa ye Shaklee ni.

Faizah sendiri pun dah lama tak simpan stok dah. Semuanya dalam gudang Shaklee, dan shaklee sendiri yang akan poskan vitamin.

Yang berminat tu bolehlah tinggal nama Facebook kalian dekat komen di bawah untuk Faizah PM dahulu. Kalau malu, boleh ikut tepi juga.

PM ke whatsapp ke. 



Sesiapa yang bercita ingin dapatkan tajaan Umrah Shaklee secara PERCUMA, bolehlah contact Faizah untuk kita susun plan strategi perniagaan. InsyaAllah. 

Semoga apa kita ingini insyaAllah dapat dengan Izin Allah. 

Jika Anda berminat dengan produk & keahlian Shaklee,
Hubungi Faizah seperti details di bawah:

Shaklee Independent Distributor


Faizah Syakira
FB: Faizah Syakira
IG: Faizah.syakira
Page: Kisah Kulit Berjerawat
Page : Kesihatan Keluarga dan Pemakanan
Page: Diari Si Energy Booster
Tel : 0136625745 ( Whatsapp)

COD: Kuala Pilah, Juasseh, Bahau & sekitarnya

3 comments:

Adam said...

happy new year. moga azam 2017 tercapai dgn melupakan azam tahun 2016.

nadhie wueen said...

masih terfikir2 btw nice info sis ☺

cikkyra blogspot said...

Terina kasih Tuan Adam. Moga Tuan pun sama dapat apa yang dihajati sepanjang 2017 ini. Aaminn :)

@Nadhie Wueen apa lagi jom! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...