Thursday, 5 January 2017

TESTIMONI PENGGUNA SHAKLEE TEGAR SEJAK TAHUN 2015

#ProjekRM500

2 3 hari ini banyak sangat dapat mesej yang ingin join di dalam Projek RM500 terutama sekali ahli team yang makan sendiri.

Ini antara feedback paling best yang dapat semalam daripada salah seorang ahli team (Berasal dari Terengganu) yang makan sendiri;



"Ada 3 stage mase saya consume shaklee nie. sebelum kawen, mase pregnant dan masa pantang.."

Lama juga kan?
Dari singgle sampailah anak seorang dah.
Bayi comel sangat.
Gebu kulitnya.

Semalam beliau kali pertama berkongsi gambar bayinya dengan Faizah.

Punyalah Faizah excited tengok bayi Shaklee ni. Haha.

Serius gebulah. 

Geng-geng Asyraf la ni. Haha.



Cak! Botak dah Baby Shaklee ni :D


Eh, lupa pula agaknya sebab apa beliau ingin bershaklee ya?

Ini respon yang diberi semalam,

"Bila ada kesan yang baik kat diri saya dan org skeliling saya pun bagi good feedback kat saya. Baru rase yakin nak promote."

Ini pendapat beliau. ANDA bagaimana pula?

Jika berminat ingin join Projek RM500 ini boleh hubungi Faizah di whatsapp


#ShakleeAsas
#ShakleeImmunity
#20StepIncome4Angka
#GelombangShaklee



Nak baca testimoni saya? Ada pada link ini:





Stok Promosi Ini terhad!

Jika Anda berminat dengan produk & keahlian Shaklee,
Hubungi Faizah seperti details di bawah:

Shaklee Independent Distributor


Faizah Syakira
FB: Faizah Syakira
IG: Faizah.syakira
Page: Kisah Kulit Berjerawat
Page : Kesihatan Keluarga dan Pemakanan
Page: Diari Si Energy Booster
Tel : 0136625745 ( Whatsapp)

COD: Kuala Pilah, Juasseh, Bahau & sekitarnya

3 comments:

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah..moga terus success ya dalam usaha ini :)

Zafirah Nazri said...

saya tag awak yer '

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html

cikkyra blogspot said...

TQ PC. Muuuahhhh :D

oh yeke @zafirah Nazri. nanti saya jenjalan ke blog awak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...