Saturday, 26 November 2016

BUKU WANG SAKU

Wah terima kasih banyak-banyak akak saya. Tau aja adiknya memerlukan sistem wang saku ni.


Comel buku ni :) 
Sikit-sikit comel, sikit-sikit comel itulah perempuan. Haha :P


Ok bolehlah update pengaliran wang berniaga masuk dan keluar untuk shaklee. 😍




Siap ada contoh lagi. Senanglah Faizah nak buat rujukan selepas ni.

Kadang kala, dalam bisness kita perlukan pengurusan yang lebih strategik. Kalau tidak, tak nampaklah hasilnya.

Itulah berhari-hari mak saya memesan jika berniaga ni. 

Mak tahu anaknya macamna. Haha. Sentiasa diingatnya.

Yelah bukan senang nak senang kan.
Tambah pulak Master Yani ada titipkan semangat pagi tadi bab pengurusan kewangan ni.

Tup-tup dapat pulak ni.
Apa yang kita fikirkan, kadang-kadang kita tidak menyangka Allah akan makbulkan on the spot macamtu je.

Actually sebelum tidur, Faizah suka sebutkan di bibir ini untuk "ekonomi yang bertambah baik selepas ini".

Biasalah Faizah juga antara rakyat Malaysia yang agak risau dengan ekonomi sekarang. 
Hanya Allah sahaja yang dapat membantu kita semua. Rezeki semua di tangan Allah. Bersangka baiklah dengan-NYA.

***Tips sebelum tidur tu saya apply teknik yang selalu dipesan oleh Prof Muhaya***

So kepada yang inginkan Shaklee, jangan lupakan daripada saya. Nak tahu promosi klik pada link yang tertera di bawah. 


Jika anda berminat dengan produk Shaklee 
terutama sekali 


&




Jangan lupa untuk hubungi saya segera. 

Stok kini TERHAD!


Shaklee Independent Distributor


Faizah Syakira
FB: Faizah Syakira
IG: Faizah.syakira
Page: Kisah Kulit Berjerawat
Page : Kesihatan Keluarga dan Pemakanan
Page: Diari Si Energy Booster
Tel : 0136625745 ( Whatsapp)

COD: Kuala Pilah, Juasseh, Bahau & sekitarnya

2 comments:

sya mimie said...

Bila berniaga ni mmng kna ada buku kira2 gini kn. Klau x, mmng x nmpk hasilnya. ☺☺

Faizah Syakira said...

Betol tu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...