Thursday, 2 February 2017

PART 9: "SENANG KE JUAL SHAKLEE?"

Soalan cepu mas,
"Senang ke jual shaklee? Kan dah ramai pengedar atau Agen Shaklee di luar sana?"

Siapa sini suka makan nasi lemak? Pasti ramai bukan. Ada yang makan siang malam lagi. Eh! Hehe. Taklah mana ada kan.

Sekali sekala boleh tapi jangan selalu. Sat gi terpaksa beli 2 botol Vivix. Haha.

Berbalik yang tadi, ramai tak orang jual nasi lemak di luar sana? Jawapan pasti ramai.
Tapi kenapa masih ramai yang jual nasi lemak?

Senang ke jual nasi lemak?

Pastinya laku kalau nasi lemak itu sendiri sedap. Sambalnya sedap. Cukup rasa. Perfecto!

Samalah juga jadi Agen Shaklee. Nak jadi distriburor senang aja. Daftar RM68.90 ( Exclude postage) atau jadi Free membership macam beli 2 botol Vivix ni.

Selepas itu belajarlah fungsi dan kebaikan vitamin. Tambah ilmu menerusi pergi kelas nutrisi secara offline dan online.

Paling penting kita jadi ahli shaklee untuk membantu pelanggan menyelesaikan masalah mereka.

Moga Allah memudahkan urusan kita dan Allah memudahkan urusan orang lain.

P/S: Post kali ini bagi yang benar-benar menjadikan Shaklee sebagai fokus bisness.



.


Nak baca testimoni saya? Ada pada link ini:



Stok Promosi Ini terhad!


Jika Anda berminat dengan produk & keahlian Shaklee,
Hubungi Faizah seperti details di bawah:

Shaklee Independent Distributor


Faizah Syakira
FB: Faizah Syakira
IG: Faizah.syakira
Page: Kisah Kulit Berjerawat
Page : Kesihatan Keluarga dan Pemakanan
Page: Diari Si Energy Booster
Tel : 0136625745 ( Whatsapp)

COD: Bahau & sekitarnya

2 comments:

PeRdU cINta said...

Amin...rezeki sentiasa ada dengan syarat usaha...all the best cikkyra :)

hana hadi said...

ke arah berbisness.. bagus

hana pun berminat tapi xdapat nak beri komitmen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...