Monday, 13 February 2017

TESTIMONI BONDA & VITAMIN SHAKLEE



First time Bonda pakai shawl ^_^

Gituwww

Bonda Faizah amalkan shaklee selama tempoh 3 tahun dengan Omega, Vitalea, B complex dan Caratomax. 

(Mula tahun 2013 sampai kini)

Vivix pula mula mengambil tahun 2014.

Kemudian tambah pula Phytocol-st ( Mula tahun 2016)

Selepas itu Faizah pun mengalami masalah kulit kronik, kembali kepada Vivix pada tahun 2016 dan insyaAllah doakan sentiasalah kami konsisten dengan Vivix.

Walaupun harganya tahap premium, bila fikir balik 10x kali ganda beri kebaikan dan Faizah sendiri berjaya menyelesaikan masalah kulit jerawat yang sentiasa tidak henti meradang ni.

Tutup ajalah mata ni beli aja. Haha.

So kesannya nampak lebih laju ke atas kulit.

Tak boleh jadi ni makin jatuh cinta pulak dibuatnya.

Bonda pun jarang mengadu sakit sendi selepas konsisten Vivix.

Apa lagi kami pilih untuk kami konsisten makan Vivix ini supaya dapat melambatkan proses telomeres ke atas chromosomes.

Bila telomeres makin pendek, bak kata Nutritionist metabolisme kita rendah, mudah jatuh sakit, kulit jeragat, kulit jerawat, masalah kulit sensitif la, tenaga kurang, sakit pingganglah dan macam-macam lagilah.

Inilah penyebab kami perlu juga memilih Vivix.

Sekali anda cuba Vivix,selamanya tak boleh move on! Hehe.

Silalah cuba ye.

Nak Vivix, hubungi Faizah di whatsapp 0136625745


Inilah antara promosi berbaki 18 hari lagi. 

Yang tiada dalam ni promosi Set Vitamin Asas iaitu ESP, Omega, Vitalea dan Vitamin C. 

Sesiapa yang ada masalah kulit, rembatlah kesemua promosi kali ini. 

Sangat best!

Rugi kalau tak rebut kali ini. 

.


.

Nak baca testimoni saya? Ada pada link ini:



Stok Promosi Ini terhad!


Jika Anda berminat dengan produk & keahlian Shaklee,
Hubungi Faizah seperti details di bawah:

Shaklee Independent Distributor


Faizah Syakira
FB: Faizah Syakira
IG: Faizah.syakira
Page: Kisah Kulit Berjerawat
Page : Kesihatan Keluarga dan Pemakanan
Page: Diari Si Energy Booster
Tel : 0136625745 ( Whatsapp)


COD: Bahau & sekitarnya

2 comments:

Nurul Syahirah said...

yeahhh.. Nurul pun consume Shaklee.. memang supplement the best Nurul pernah jumpa.. :D


jemput join ye
http://www.syahirahvaliant.com/2017/02/segmen-review-blog-by-syahirahvaliantcom.html

cikkyra blogspot said...

tQ nurul. InsyaAllah nanti join ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...