Friday, 10 February 2017

TIPS CANTIK DAN AWET MUDA DENGAN VIVIX

Assalamualaikum. Siapa sini suka cantik? Awet muda? Kulit kelihatan remaja? ups! haha.

Kali ini ingin bercerita mengenai ikhtiar kehidupan kita meningkatkan misi kulit cantik dari dalaman. gituww. hehe

Baru-baru ini terkejut dengan satu testimoni ini. Wow sungguhlah! 25 botol Vivix sudah diambilnya dan dirinya sendiri juga terkejut dengan pertanyaan doktor. Mari kita lihat testimoni baru ini. 


"Darah Puan macam anak dara" 

Memang tak sangkalah. Faizah ni baru amalkan Vivix 2 3 botol macamtu, agaknya kalau amalkan lagi mahu "Darah baby" ni. Haha. Okeh gurau je. 

Jom kita baca lebih lanjut mengenai Vivix ini. Manalah tahu kot-kot ada yang berminat dengan Vivix. Faizah dah rasa penangannya, so wajiblah kalian memilikinya juga sempena promosi pada bulan ini. 

Sumber Google: Tips awet muda dengan Vivix

Dalam satu penemuan yang didapati di dalam Vivix, kajian menunjukkan ramuan aktif Vivix berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang membantu melambatkan penuaan pada tahap sellular. Kita sebut aja antipenuaan, semestinya kita bayangkan wajah yang lambat ada kedutan, garisan halus dan paling senang perkataannya "wajah lambat dimamah usia". Betol tidak? 

Tapi cuba kita lihat wajah anak muda dan aktiviti orang muda, realitinya kita tidak dapat menafikannya fungsi organ mereka lebih bagus. Hal ini Vivix bukan sahaja membantu kelihatan kulit lebih muda, wajah cantik, bahkan turut memperbaiki fungsi organ badan kepada lebih muda seperti testimoni atas ni. Hehe. Itu sebahagian contoh testimoni. Puan ini pun sebenarnya tidak menyangka juga begitu sekali penangannya. 

Apa sekalipun kita ambil Vivix ini atau bersama vitamin yang lain, wajiblah Anda konsisten. Bukan apa supaya kita dapat menikmati hari tua kita dengan lebih sihat. Kalau dah zaman GST begini, bukanlah masa untuk berjoli sakan untuk perkara yang tidak berfaedah, inilah masa Anda hargai kesihatan dengan melabur seperti Vivix dan vitamin lain. 

Maka, jika Anda seorang yang mementingkan kesihatan, Vivix adalah antara supplemen yang paling sesuai untuk Anda mencubanya. 

Namun ambil Vivix sahaja bolehkah? Ini antara favourite soalan yang Faizah sering dapat selama ini. Sebenarnya boleh aja tapi bergantung tahap kesihatan Anda. Hal ini kerana Vivix ada beberapa kandungan yang tiada contohnya seperti protein dan bermacam lagi. Sebenarnya Vivix jika diambil bersama supplemen lain akan memberi kesan sinergi yang lebih baik. Kalau Anda ingin ambil Vivix sahaja pun boleh kerana Vivix berfungsi memperbaiki DNA dan menghapuskan radikal bebas. 

Antara contoh cadangan suplemen untuk memberikan kesan sinergi yang lebih baik bersama Vivix adalah dengan Set Vitamin Asas. 

Promosi Februari 2017. Dapatkan segera dengan Faizah.

Di dalam kajian makmal, ramuan Vivix telah menunjukkan ia memberi impak kepada 4 mekanisma utama penuaan pada tahap sellular:


What is Vivix™?

Vivix is a patent-pending, exclusive resveratrol-polyphenol blend with ingredients shown in laboratory research to positively impact four key mechanisms of cellular aging—including 

🌷helping to protect and repair DNA damage,
positively influencing longevity genes,
repopulating mitochondria to produce energy,
slowing formation of AGE proteins. (plaque)

#FAQVivix


1. Melindungi sel (cell defense)



2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy)


3. Mengawal kerosakan dan membaiki sel (cell performance) 


4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance)


Malah, Vivix juga membantu kesihatan jantung, otak, sistem imunisasi, sendi, perlindungan antioksidan, dan peningkatan tenaga pada tahap sellular. 

Ramuan Vivix

1.Muscadine grape – anggur yang mempunyai lebih satu kromosom, ahli sains percaya ini dapat memperkukuh profil polyphenolnya dan bermanfaat untuk kesihatan. Mengandungi asid ellagik dalam kepekatan yang tinggi – satu phytonutrient yang tiada dalam anggur lain – mempunyai cirri menghentikan kimia penyakit kanser, anti virus dan anti bacteria.
2.Purple carrot – sumber terbaik vitamin A, mengandungi phytokimia termasuk carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes.
3.Anthocyanins – antioksida yang mustajab juga terdapat dalam buah beri.
4.Mengandungi flavonoids – antioksida, vitamin A,B C, nutrient seperti asid amino, carotenoids, tannin dan rutin. Menguatkan system imun, berkesan terhadap keadaan seperti flu, jangkitan yeast, asma, batuk, sesak hidung dan dada dan diabetis.
5.Polygonum Cuspidatum (Knotweed Jepun) – sumber Resveratrol – membantu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet, mengurangkan berat badan.
Sekian sahaja kupasan Vivix dan antipenuaan.
Jika Anda ingin dapatkan harga 2 botol dan keahlian percuma, boleh dapatkan promosi kali ini. 

Jangan lupa whatsapp Faizah. 


Nak baca testimoni saya? Ada pada link ini:



Stok Promosi Ini terhad!


Jika Anda berminat dengan produk & keahlian Shaklee,
Hubungi Faizah seperti details di bawah:

Shaklee Independent Distributor


Faizah Syakira
FB: Faizah Syakira
IG: Faizah.syakira
Page: Kisah Kulit Berjerawat
Page : Kesihatan Keluarga dan Pemakanan
Page: Diari Si Energy Booster
Tel : 0136625745 ( Whatsapp)


COD: Bahau & sekitarnya



4 comments:

Nour Adieb said...

vivix ni under shaklee?

Nour Adieb said...

vivix ni under shaklee?

I am LZ said...

Assalamualaikum Cik Kyra,

Apa sahaja product makanan jika menggunakan based buah-buahan / tumbuhan memang baik untuk kesihatan kulit.. Banyak saya pelajari tentang tips penjagaan kulit di blog cikkyra..

Keep it up, semoga terus maju jaya.

cikkyra blogspot said...

Waalaikumussalam LZ. Terima kasih. Moga kita sama-sama sihat selalu dan berseri- seri kulit. ecehwah! hehe

Nour aah vivix ni under shaklee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...