Monday, 27 February 2017

RINDU ZAMAN BELAJAR BILA DEKAT DENGAN TARIKH CLOSING

Dalam group baru-baru ini masing-masing share gambar mereka di HQ Shaklee di Sunway Pinnacles.
Ramainya orang.

Serius rindu suasana ramai macamni, lagi-lagi nak dekat closing.


Ini semualah buat rasa nak throwback perasaan zaman belajar dahulu ni. Hehe.

Pernahlah sekali beriya sampai ke HQ. Laju-laju kononnya sebab nanti kalau lambat pergi HQ terlambat pula sesi kelas di UiTM.

(HQ lama di Empire)

Nampak kan kegigihanku ketika masih berjuang belajar di UiTM. Haha.

Tapi bila sampai, HQ tak buka lagi. Haha. Beriyaa giler. Sekali silap timing.

Almaklumlah masa tu masih amatur orang kata. Dia punya semangat lain macam.
Tapi sukalah duduk situ. Bau supplemen menyenangkan sangat.

Tambah pulak duduk dekat situ, rasa membara hati.

Siap cakap dalam hati,
"Aih aunty ni bertong-tong ESP beli. Rank apa dia ni?"

Masa ni Faizah SID biasa aja. Memanglah membara kan? Register pula 28 November 2013.

Apa ni tak naik-naik rank.

Bila tengok dan orang datang sini dengan beli berkotak-kotak ESP dan Vitamin lain-lain.

Apa lagi Faizah pun tanam dalam hati,
"Aku pun nak macamtu jugak. Akan ku pastikan berkotak-kotak akanku beli"

Alhamdulillah. Akhirnya pada Mac 2014 berjaya naik rank.

Owh nangis-nangis.

Masa itu arwah abah masih ada. Abah pun tak sangka juga pencapaian anaknya sebegitu. Hehe.

Sekali anaknya all out haa tudiaaa redah dan terus redah.

Ada "Rejection" jalan aja.

Apapun Anda sabarlah buat satu persatu di dalam perjalanan bisness anda. Paling penting carilah guru yang betol dan yang telah terbukti berjaya dalam setiap kesabarannya menempuh segalanya.

Thank you kesemua Master yang tidak lokek memberikan tunjuk ajar. 

Doakan moga empayara Faizah dan team terus cemerlang.
Aminnn.

Ini baru buat shaklee masa belajar. Anda ada ke yang masih belajar? Meh sini nak perturunkan ilmu. Hehe. 





Jika Anda berminat dengan produk & keahlian Shaklee,
Hubungi Faizah seperti details di bawah:

Shaklee Independent Distributor


Faizah Syakira
FB: Faizah Syakira
IG: Faizah.syakira
Page: Kisah Kulit Berjerawat
Page : Kesihatan Keluarga dan Pemakanan
Page: Diari Si Energy Booster
Tel : 0136625745 ( Whatsapp)


COD: Bahau & sekitarnya

2 comments:

Nadratul Syazwana said...

Ada usaha mesti ada hasil kan hehe good luck awak! :) Kejar sales tu elok elok.

cikkyra blogspot said...

hahah. TQ nadratul :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...