Monday, 5 December 2016

BALIK KENDURI TERUS MENCARI NUTRIWHITE MAKE UP REMOVER

Semalam Faizah tidak ada update blog satu pun di sini, hehe gara-gara pergi kenduri di Dewan Bahaman, Kuala Pilah. Ini pula antara suasana yang ada semasa di kenduri tersebut. Almaklumlah berjumpa dengan sanak saudara. :)



Semalam Abam Black Gamma kasi lagu hangatnya iaitu Bahang Asmara. 
Not bad juga suara sedara den ni ye, maintain sedap macam muda dolu-dolu. 
Boleh masuk Gegar Vaganza tahun depan ni. Hehe



Yang buat peach tu isteri si Otai Rock. hehe



Ini adik beradik seangkatanlah ni. Hehe. 
Maaf kak, masuk blog sat. 
saje nak femeskan akak :P


 Berjodohan dapat berkumpul sesama sanak saudara di sini. :)


Akhir sekali, sampai rumah terus ambil Make up remover. Zap zup zap zup kita buangkan daki kotoran muka dengan Nutriwhite Make Up Remover. Selepas itu, basuh dengan cleanser Nutriwhite. Serius best!



Serius suka sental dengan ni. hehe.
Selepas dah pernah kene jerawat berbatu-batu selama setahun lebih, 
bab penjagaan muka dan dalaman memang saya jagalah. 
Bayangkan setahun lebih muka jerawat nanah. Serius sedih taw.



Ini pula Cleanser Nutriwhite
Cara gunanya ialah selepas dibersihkan dengan make up Remover Nutriwhite.



Testimoni saya setelah betol-betol konsisten dengan shaklee. 
Alhamdulillah syukut alhamdulillah dengan ikhtiar bersama shaklee dan juga tukar pemakanan yang lebih sihat.

Nak baca testimoni saya? Ada pada link ini:




Stok Promosi Ini terhad!

Jika Anda berminat dengan produk Shaklee,
Hubungi Faizah seperti details di bawah:

Shaklee Independent Distributor


Faizah Syakira
FB: Faizah Syakira
IG: Faizah.syakira
Page: Kisah Kulit Berjerawat
Page : Kesihatan Keluarga dan Pemakanan
Page: Diari Si Energy Booster
Tel : 0136625745 ( Whatsapp)

COD: Kuala Pilah, Juasseh, Bahau & sekitarnya


4 comments:

Muhammad Alif said...

awak pulak bila nak kawen ahahha

Faizah Syakira said...

hahaha! amboih soalan ni memang win sangat nih. :D

Muhammad Alif said...

muka comel ta kan ta berpunya hahaha

Faizah Syakira said...

amboih. haha. kelakar la kau dik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...