Friday, 2 December 2016

TAWARAN YEAR END SALE : MULTI-STACK DISPENSER

Hari tu Shaker hitam, shaker biru dan beg jute hijau dah rembat kan? Hehe. ๐Ÿ™Š kali ni insyaAllah pasti akan rembat yang ini pula. 


Hai its me! hehe dengan beg Jute hijau


Jangan jelessss. hehe



Jika ada lagi shaker seperti ini, saya akan beritahu kalian ye. :)


Tawaran MULTI-STACK DISPENSER mempunyai dua pilihan warna iaitu:



  •  KUNING KEHIJAUAN ini hanya berlangsung pada 1- 15 December ini sahaja

Lawa kan? Mesti dapatkan satu ni.

  •  PUTIH akan ditawarkan 16 - 31 December sahaja. 


Jadi apa tunggu lagi, nak yang berwarna mana satu? KUNING KEHIJAUAN ATAU PUTIH? .

Sebelum Anda membeli YEAR-END SPECIAL dari Shaklee, Anda wajib membaca dahulu sampai hadam antara promosi-promosi ditawarkan di SINI.

Jika Anda sudah mengetahui pilihan dan permasalahan, bolehlah Whatsapp pada Faizah.




Stok Promosi Ini terhad!

Jika Anda berminat dengan produk Shaklee,
Hubungi Faizah seperti details di bawah:

Shaklee Independent Distributor


Faizah Syakira
FB: Faizah Syakira
IG: Faizah.syakira
Page: Kisah Kulit Berjerawat
Page : Kesihatan Keluarga dan Pemakanan
Page: Diari Si Energy Booster
Tel : 0136625745 ( Whatsapp)

COD: Kuala Pilah, Juasseh, Bahau & sekitarnya

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...